fbpx

Darkest Dungeon II nu beschikbaar op Steam en Epic Games Store

Ben jij zo iemand die graag door donkere kerkers en kelders sluipt, en geen moeite heeft met reusachtige spinnen, of ander duister gebroed dat daar rondloopt? Dan zal je met Darkest Dungeon II, een rogue-lite turn-based game, zeker aan je trekken komen.

De volledige 1.0 release bevat vijf Campagnes (“Confessions”), elk met hun eigen eindbaas en gameplay mechanics. Je krijgt de keuze uit 12 helden, elk met hun eigen vijfdelige achtergrondverhaal (behalve de premiejager), die elk een blijvende vaardigheid ontgrendelen.

Er zijn vier grote regio’s die je kunt doorkruisen en verkennen, naast de Valley, de gevaarlijke maar lonende Sluice en de unieke Mountains per Confession.

Red Hook Studios Darkest Dungeon II is nu beschikbaar via Epic Games Store en Steam.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: