fbpx

Take That-leden onthullen trailer van muziekfilm Greatest Days

Take That-leden Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald hebben de filmtrailer bekendgemaakt van Greatest Days. De feelgood muziekfilm vol met liedjes van de groep beleeft zijn wereldpremière op 16 juni en zal vanaf 21 juni in de Vlaamse en Brusselse bioscopen te zien zijn.

De film Greatest Days is gebaseerd op de de West End hitmusical The Band en bevat bekende Take That-nummers als Greatest Days, Back For Good en Relight My Fire. De regie is van Coky Giedroyc (How to Build a Girl) en het script van Tim Firth (Calendar Girls). Take That-leden Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald zijn aan de film verbonden als Executive Producers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: