fbpx

Hintte Rockstar naar een GTA 6-onthulling voor dit jaar?

GTA Vice City

Hoe zou het met GTA VI zijn eigenlijk? Klaar voor gerucht 3697? Volgens oplettende fans zou Rockstar immers een hint geplaatst hebben in GTA Online naar een mogelijke onthulling dit jaar.

Volgens trouwe fans zou Rockstar begin dit jaar in een blogpost over GTA Online, met betrekking tot een nieuw Diamond Casino Podium-voertuig, een heel opvallende woordkeuze hebben gemaakt.

Elk jaar bevat de hoopvolle belofte dat dit het jaar wordt wanneer alles samenkomt. 2023 zou wel eens dat jaar kunnen zijn“, .

Bij Reddit waren ze er natuurlijk als de kippen bij om dit moment op screenshot vast te leggen.

Neem dit uiteraard met een stevige korrel zout.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: