fbpx

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan vanaf nu ook op Nintendo Switch

The Dark Pictures Anthology Man of Medan

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me viel helaas wat tegen maar House of Ashes en Man of Medan zijn volgens velen dan weer wél om te smullen. Die laatste is vanaf nu ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Het eerste seizoen van The Dark Pictures Anthology kende met The Devil in Me zijn finale, maar vanaf nu kunnen de eigenaren van een Nintendo Switch ook aan de slag met Man of Medan, de game waar het allemaal mee startte.
 
In Man of Medan zetten vijf vrienden koers naar een duikvakantie, maar naarmate de dag vordert en er een storm opsteekt, verandert hun reis in iets veel sinisters en angstaanjagends.  Naast het hoofdverhaal zit ook het uitgebreide speelbare hoofdstuk Flooded en de Curator’s Cut-modus in deze Switch-versie.
 
Deze versie ondersteund ook 2-player shared story multiplayer én offline couch co-op met maximaal 5 spelers.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan was reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en vanaf nu dus ook op Nintendo Switch voor slechts €19,99 in de Nintendo eShop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: