fbpx

Squad-based FPS Starship Troopers: Extermination gaat 17 mei in Early Access

Starship Troopers blijft toch een iconische film. Niet meer dan normaal dus dat er games gebouwd worden rond deze franchise. En daar komt er binnenkort nog eentje bij.

Ontwikkelaar Offworld Industries heeft bevestigd dat hun 16-speler, squad-based co-op FPS op 17 mei in Early Access op Steam komt. Het team wil Early Access gebruiken om met de community samen te werken tijdens de eerste ontwikkelingsstadia van het spel, en vertrouwt op hun feedback om te helpen bepalen welke functies en mechanics moeten worden uitgebouwd voor de uiteindelijke overgang naar 1.0.

In Starship Troopers: Extermination kunnen spelers in teams van 4 het opnemen tegen de bugs als onderdeel van de Deep Space Vanguard, een elite Special Forces-groep binnen de Mobile Infantry. Je vecht op een enorme kaart met vijf unieke zones in zwermgevechten tegen hordes bloeddorstige insecten op het vijandige oppervlak van de planeet Valaka.

Je kunt kiezen uit drie klassen, Assault, Support en Defense, die het beste bij jouw speelstijl passen en de rest van je team ondersteunen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: