fbpx

Biomutant komt dit jaar nog naar Nintendo Switch

Biomutant

In september 2022 was er al een mogelijkheid dat Biomutant zou verschijnen voor Nintendo Switch. In dezelfde periode kwam de game uit voor de current-gen consoles en ik was toen best tevreden over de game.

Vanaf 30 november mogen gamers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch zich opmaken voor een avontuur met het knaagdier uit Biomutant. Uitgever THQ Nordic hoopt op deze manier nieuwe spelers tot het universum van Biomutant toe te voegen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: