fbpx

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 introduceert nieuwe Open Roads feature

TT Isle of Man Ride on the Edge 3

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 introduceert een gloednieuwe manier om van motorracen te genieten. Dit met de nieuwe feature “Open Roads” .

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 biedt speler een gloednieuwe Open Roads-feature waarin spelers vrij over het eiland Man kunnen rijden, met maar liefst 200 km aan beroemde wegen. De officiële route van de Tourist Trophy is 1 op 1 gereproduceerd en dient als vertrekpunt voor diverse activiteiten, van de Career-mode en time trials tot massale starten en andere uitdagingen.

Voor de allereerste keer bevat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 nieuwe, met elkaar verbonden en open circuits, inclusief de beroemde  St John’s- en Clypse-parkoersen. Raceward heeft dit keer ook zelf routes toegevoegd, zodat spelers het binnenste van het eiland en Snaefell Mountain kunnen verkennen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: