Biomutant komt in oktober waarschijnlijk naar Switch

Het ziet ernaar uit dat Biomutant in oktober op Nintento Switch zal verschijnen. Op de Portugese webshop Gaming Replay verscheen een listing van de game voor een release op de 25e.

Het spel zou zo’n 55 euro kosten en zelfs een fysieke editie krijgen, waarvoor de box art ook te zien is.

Biomutant verscheen vorig jaar op PS4, Xbox One en pc en verkocht relatief goed. Praga was er in zijn review echter niet helemaal van omver geblazen. Desondanks kunnen we ons deze maand nog aan een current gen versie verwachten op Xbox Series X|S en PlayStation 5.

En de game komt dus ook naar Switch, zo blijkt. De nieuwe versie moet nog officieel aangekondigd worden, maar het lijkt erop dat we op 25 oktober dus met een draagbare versie van het spel aan de haal kunnen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.