fbpx

Assassin’s Creed Mirage aangekondigd, toont zich tijdens Ubisoft Forward op 10 september!

Assassin's Creed Mirage

Er is al héél wat over gezegd en geschreven, maar Ubisoft heeft eindelijk de naam bevestigd van de nieuwste Assassin’s Creed-game: Mirage.

Eerder deze zomer lekte al uit dat de game zich af zou gaan spelen in Bagdad en vorige week nog bereikte ons het nieuws dat Mirage pas in de lente van 2023 zou moeten uitkomen.

Afgaande op de afbeelding die Ubisoft bij de aankondiging plaatste, kunnen we er al vrij zeker van zijn dat de game zich in het Midden-Oosten zal afspelen. Dus Bagdad ligt nog zeker op tafel qua locatie. Bovendien lijkt het erop dat de opnieuw met een Assassijn pur-sang aan de slag gaan, wat ik alleen maar kan toejuichen.

De rest van de informatie wordt hopelijk bevestigd op het Ubisoft Forward-event dat op 10 september om 21u00 wordt uitgezonden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: