fbpx

Laat je euries rollen met de Extended Play-koopjes in de PlayStation Store

PlayStation Store

Het nieuwe schooljaar is begonnen: dat wil zeggen boeken kopen, schoolgerief, rugzakken en ga zo maar even door. Een flinke hap dus uit je budget dat je normaal aan games kan spenderen. But have no fear want de extended play koopjes are here!

Op deze Deals-pagina in de PlayStation Store kan je terecht voor kortingen op recente en minder recente games, DLC en ander lekkers waar je kippenvelmomentjes van krijgt tijdens het gamen.

Onze aanraders zijn onder andere The Quarry, F1 2022, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga deluxe, Tiny Tina Wonderlands, Far Cry 6, Ghostwire Tokyo en een pak andere titels en DLC.

Het zijn er maar liefst 1168 dus ga zelf eens neuzen, dat is veel plezanter.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Laat je euries rollen met de Extended Play-koopjes in de PlayStation Store'

 1. Je ziet altijd door het bos de bomen niet meer en zou superhandig zijn om verborgen pareltjes te herkennen. Maar voor echt weinig geld en als je fan van het genre bent of als leuk tussendoortje.

  Heb met deze op Switch al heel wat plezier beleeft:

  Horizon Chase Turbo + DLC Ayrton Senna Edition van 23,99 voor 5,99

  +
  Sleeping Dogs™ Definitive Edition van 29,99 voor 4,49
  Tetraminos van 9,99 voor 1,99

  P.S. Op Steam is de eerste Mafia gratis te downloaden (tot 5 sept)

  Een EDIT knop zou hier wel handig zijn 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: