Biomutant komt in september naar PS5 en Xbox Series S/X

Biomutant was een plezante game, maar niet de topper die we verwacht hadden. Ik heb het spel uitgespeeld en me wel geamuseerd maar ik vond Mutant: Year Zero pakken beter. Binnenkort krijgt de game een tweede kans.

Het is namelijk bevestigd dat Biomutant in september naar zowel PlayStation 5 als Xbox Series X|S komt.

Biomutant op de PS5 kan rekenen op betere framerates, en ondersteuning voor de DualSense. Voel je nog meer ondergedompeld met haptische feedback, adaptieve triggers, bewegingsbesturing en luidsprekergeluid.

Bovendien zullen de PlayStation-exclusieve Activity Cards ook verschillende manieren bieden om meteen weer in Biomutant te springen.

Als je al in het bezit bent van de PlayStation 4-versie, kun je gratis upgraden naar deze verbeterde versie en kun je zelfs jouw save files overzetten.

Op de Xbox Series X biedt Biomutant een native 4k-resolutie met maximaal 60 FPS, de Xbox Series S biedt een 1440p-resolutie en eveneens maximaal 60 FPS.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)