BEVESTIGD: God of War Ragnarök verschijnt 9 november

Laat de champagnekurken knallen! We hebben eindelijk een releasedatum voor de nieuwste telg in de God of War-reeks, getiteld Ragnarök!

Dat nieuws werd zonet naar buiten gebracht en vergezeld van een nieuwe cinematic trailer.

De game verschijnt dus op 9 november en dit op zowel PlayStation 4 als PlayStation 5. Vanaf 15 juli kan je deze titel pre-orderen voegt Sony er nog aan toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)