The Matrix Awakens UE5-demo is nog maar een paar dagen beschikbaar

Ik vind het The Matrix-universum enorm fascinerend, maar ik snap er nog altijd geen snars van. Zal waarschijnlijk aan mijn leeftijd liggen. Maar die The Matrix Awakens Unreal Engine 5-demo die was wel megavet, en gratis.

Als je deze nog niet gespeeld hebt, dan raden we je toch aan om snel te zijn. We hebben immers vernomen dat deze binnen een paar dagen verdwijnt uit de PlayStation store en de Xbox store.

Snel zijn, want de demo verdwijnt op 9 juli uit beide stores, is de boodschap.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)