Het Viking-epos The Northman verschijnt 31 augustus op DVD, Blu-ray, 4K Ultra HD & Digital

The Northman deed het tegen alle verwachtingen in niet zo denderend in de bioscoop. Jammer! Heb je de film gemist in de cinema, dan krijg je eind augustus opnieuw de kans om deze heerlijk brutale film te (her)beleven.

Universal laat ons weten dat The Northman op 31 verschijnt op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD & Digital. Ideaal dus om een zomeravondje cinema in te boeken vanuit je luie zetel met een pakje chips met zout (ribbelkes) en een frisdrankje of pintje.

The Northman, van de visionaire regisseur Robert Eggers (The Lighthouse, The Witch), is een heroïsch actie-epos over een jonge Vikingprins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken. De sterrencast bestaat onder meer uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.

Check onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)