Valkyrie Elysium verschijnt op 29 september voor PlayStation-consoles, 11 november op Steam

Valkyrie Elysium

Goed nieuws voor de fans van actie-RPG’s, want Square Enix heeft aangekondigd dat we Valkyrie Elysium op 29 september mogen verwachten op PlayStation-consoles. Pc-gamers moeten iets langer geduld hebben tot 11 november.

Valkyrie Elysium put volgens ontwikkelaar Soleil Ltd. inspiratie uit de Noorse mythologie voor een origineel verhaal in een wereld op de rand van de afgrond, vol gevaren en razendsnelle gevechten.

Een digitale port van de PSP-klassieker Valkyrie Profile: Lenneth verschijnt trouwens ook op 29 september voor PS5 en PS4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.