fbpx

UPDATE – Met deze kalender mis je geen seconde van de Gaming Zomer 2022

De plezantste en belangrijkste periode op vlak van games is weer aan de gang. Dit jaar ging de E3 niet door, maar dat wil niet zeggen dat er daardoor minder nieuws te rapen valt.

Summer Game Fest ligt alweer enkele weken achter ons, maar er is nog heel wat lekkers op komst met onder andere Gamescom, QuakeCon en Ubisoft Forward. Wij volgen dit uiteraard allemaal op de voet en serveren jullie het belangrijkste nieuws heet van de naald op onze website.

Daarvoor is er een speciale Gaming Zomer 2022-pagina waarop we al het relevante nieuws bundelen. Als je zelf op de eerste rij wil zitten van enkele (of alle) persconferenties, dan zal je dankzij dit overzicht geen seconde missen.

Deze lijst wordt aangevuld van zodra er nieuwe events worden aangekondigd.

Moesten we iets over het hoofd hebben gezien, mag je ons altijd een seintje geven.


DatumStartPresentatieWaar te volgen?
donderdag 7 juli19u00NACON ConnectYouTube / Twitch
20u00Skull and Bones Gameplay RevealYouTube
vrijdag 12 augustus21u00THQ Nordic Digital ShowcaseTBC
donderdag 18 augustusTBCQuakeconYouTube / Twitch
dinsdag 23 augustusTBCGamescom Opening NightYouTube
zaterdag 10 september21u00Ubisoft Forward 2022YouTubeTwitch
donderdag 15 september –TBCTokyo Game Show 2022Officiële website
zondag 18 september

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: