Abstergo’s Challenge brengt Eivor en Odin naar Fall Guys

Niet alleen bij Fortnite zijn ze niet vies van een samenwerking met andere licenties. Ook de mannen van Fall Guys slaan graag de handen in mekaar met andere partijen. Deze keer is het de beurt aan Ubisofts Assassin’s Creed-reeks om mee te hobbelen naar de meet.

Nu donderdag 7 juli start er een nieuw event in Fall Guys met als centraal thema Assassin’s Creed. Abstergo’s Challenge voegt een aantal nieuwe doelstellingen toe die je kunt voltooien voor prijzen, terwijl Eivor en Odin de Fall Guys Store binnen hobbelen.

Abstergo’s Challenge bevat een aantal doelstellingen rond de spelmodus Sweet Thieves, de modus waarin één team onzichtbare bonen speelt en probeert snoep te stelen, terwijl de bewakers van het snoep hen proberen te vangen.

Het voltooien van deze doelstellingen levert je punten op in Abstergo’s Challenge. Tot de prijzen behoren een titel, een patroon en een glimmende rugzak in de stijl van Apple of Eden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)