fbpx

Tweede officiële trailer voor The Flash

Vanaf 14 juni kunnen we in de cinema gaan kijken naar The Flash waarin de controversiële Ezra Miller opnieuw in de huid kruipt van de snelste man in het universum.

Het verhaal gaat alvast als volgt: Barry Allen gebruikt zijn supersnelheid om het verleden te veranderen, maar zijn poging om zijn familie te redden creëert een wereld zonder superhelden, waardoor hij moet vechten voor zijn leven om de toekomst te redden.

Tof voor de iets oudere Batman-fans: The Flash zal de terugkeer van Michael Keaton bevatten als zijn versie van Bruce Wayne uit de Tim Burton-films.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: