fbpx

De Necromancer staat centraal in nieuwe Diablo IV-trailer

Een nieuwe week en dus tijd om kennis te maken met een andere klasse waarmee je aan de slag kan in Diablo IV. Dat is deze week de Necromancer.

Zelf speel ik graag als Barbarian in dit soort games, terwijl onze Auron dan weer liever als Sorcerer speelt. Maar gamers met een donker kantje die het liever vanop afstand doen en daarbij de hulp inroepen van allerlei angstaanjagende wezens, die komen met de Necromancer zeker aan hun trekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d