fbpx

Barbarian schreeuwt de aandacht naar zich toe in nieuwe Diablo IV trailer

Praga zit sinds enkele dagen zijn bijl op te poetsen, zodat het des te duidelijker wordt hoeveel bloed er aan zijn wapen zal kleven, bij de release van Diablo IV op 6 juni. In een vorig bericht liet hij weten dat hij steevast voor de class van de Barbarian zal gaan. Nu heeft Blizzard een nieuwe trailer vrijgegeven over deze brute kracht.

De demonen in Sanctuary horen een geweldige schreeuw. Uit het niets springt een enorme kracht tussen een meute skeletten en gedrochten. Met zijn bijl slaat hij alles aan gort, en met de voet vooruit, schopt hij de vijanden meters weg, waar King Leonidas I uit de film 300 ongetwijfeld jaloers van wordt.

Check zeker de trailer, want het is wederom dik de moeite om de Barbarian aan het werk te zien.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: