fbpx

De Sorcerer staat centraal in nieuwe Diablo IV trailer

Als ik me goed herinner, dan heeft onze eigenste Auron als Sorcerer gespeeld tijdens de closed en open beta van Diablo IV. Zelf kies ik altijd voor een Barbarian omdat ik wel fan ben van close combat en stoere armor.

Maar over Aurons sorcerer gesproken, Blizzard heeft een nieuwe Diablo IV video gelost waarin de Sorcerer centraal staat. Zo weet je meteen of dit een klasse is die bij jouw speelstijl past of niet.

Check ook Aurons hands-on preview.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: