fbpx

Aliens: Fireteam Elite komt op 26 april naar Switch

Aliens: Fireteam Elite is een plezante coöp shooter die ik met mijn coöp buddies helemaal heb uitgespeeld. Binnenkort kunnen ook Switch gamers genieten van deze actievolle team based scifigame.

Ontwikkelaar Cold Iron Studios en uitgever Focus Entertainment hebben aangekondigd dat ze Aliens: Fireteam Elite op 26 april naar de Nintendo Switch brengen.

De Switch-versie van Fireteam Elite zal cloud-based zijn, vergelijkbaar met hoe Remedy de Switch-versie van Control heeft aangepakt.

De Switch versie zal ook crossplay compatibel zijn met de eerder uitgebrachte PC en consoleversies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: