fbpx

Elventaal exclusief in The Lord of the Rings: Gollum Precious Edition

The Lord of The Rings: Gollum

De elventaal zal alleen beschikbaar zijn in de speciale editie van The Lord of the Rings: Gollum, genaamd de Precious Edition.

Deze editie, die ongeveer 10 euro duurder is, bevat de optie om de game te spelen met ingesproken stemmen in het ‘Sindarin’, de fictieve taal die door de elven wordt gesproken in het universum van The Lord of the Rings. Naar verwachting zal de taal worden ondertiteld. Het is ook mogelijk om de taal als losse downloadbare content (dlc) te kopen na de release van de game.

Daarnaast bevat de Precious Edition ook extra’s zoals artwork, de soundtrack en meer informatie over de lore van het The Lord of the Rings-universum.

The Lord of the Rings: Gollum wordt uitgebracht op 25 mei voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, en Xbox One. De versie voor de Nintendo Switch wordt later dit jaar verwacht. De game wordt omschreven als een actie-avonturenspel, maar legt de nadruk op stealth en platformgameplay. Het conflict tussen Gollum en zijn alter-ego Smeagol is een belangrijk onderdeel van het spel, waarbij de speler invloed heeft op de keuzes die worden gemaakt tijdens het spelen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: