fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 15 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Wat vliegt de tijd snel! Het is weer weekend en wat doen we dan? Gamen verdorie! Het klinkt misschien afgezaagd maar ook dit weekend zet ik mijn avonturen voort in Hogwarts Legacy. Komt er eigenlijk een einde aan dit spel? Ik vang dieren, ik kweek dieren, ik weet gewoon niet waar eerst te beginnen, laat staan te stoppen. Alles wat ik doe is plezant en heeft zijn nut in de game. Ow ja, misschien dat ik tussendoor toch al eens ga proeven van Ghostwire: Tokyo op Xbox Game Pass.

Qua series kan ik je Treason aanraden op Netflix. Als je een fan bant van The Recruit, The Night Agent en The Bodyguard dan heb je al een idee wat Treason te bieden heeft! Check it out!


MrRolfson

Het enige wat er op mijn menu staat dit weekend is inpakken en verhuizen! Dit is hét moment waarop duidelijk moet worden waar mijn jarenlange training met Tetris goed voor geweest is.


auron_sagara

By Odin’s beard, wat is God of War: Ragnarok een machtig spel. Ik geniet er elke seconde van, en ben dan ook ineens voor de platinum aan het gaan.

Na het fantastische House of the Dragon, ben ik met het vrouwtje weer een geweldige serie beginnen kijken. Alice in Borderland is een Japanse serie waar je letterlijk op het puntje van je stoel gaat zitten. Hebben ondertussen 2 afleveringen gezien en we zijn helemaal in de ban van deze fantastische reeks.

Solo ben ik dan weer op reis gegaan naar Hawaï, waar zich de HBO serie afspeelt in het hotel The White Lotus. Het eerste seizoen zit boordevol enorm interessante personages en ben enorm benieuwd hoe dit seizoen gaat eindigen.


Jim

Sun is shining weather is sweet zong den Bob. Hopelijk schijnt het zonnetje dit weekend die als extra motivatie kan dienen om de nieuwe vloer te leggen. Op vlak van gamen ben ik nog steeds aan het grinden voor de Battle Pass in Fortnite en geniet ik op en top van Evil West. Tussendoor nog wat Hogwarts Legacy en het weekend is weer gevuld op vlak van gamen.

Waco: American Apocalypse heb ik meteen gebinged. Een rollercoaster van jewelste en een ultieme aanrader voor iedereen! Brooklyn Nine-Nine is ondertussen ook afgerond dus schakelen we terug over naar The Wire.


High_LordWolnir

Eerder deze week verscheen Sherlock Holmes The Awakened. Met de vorige game, Chapter One, heb ik me bijzonder goed geamuseerd waardoor The Awakened hoog op mijn lijstje stond. De eerste uren hebben mij alvast sterk overtuigd. De game is ontwikkeld door Frogwares, een Oekraïense studio die ondanks de oorlog toch is blijven verder werken aan de game. Respect!

Ook ben ik sinds een dikke week helemaal verslaafd geraakt aan Street Fighter V. Ik begin het dag na dag iets beter te kunnen maar heb nog een bijzonder lange weg af te leggen vooraleer ik een redelijk niveau haal. Wat tel ik de dagen tot Street Fighter 6 nu al af…

Ook werd deze week de aftrap van Season 03 in Call of Duty: Modern Warfare II gegeven. Het spreekt voor zich dat er dit weekend de nodige potjes gespeeld zullen worden aangezien er ook een nieuwe Battle Pass beschikbaar is. We weten weer wat doen!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: