fbpx

EA en Ascendant Studios onthullen single player-spel Immortals of Aveum

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben vandaag Immortals of Aveum aangekondigd. Deze baanbrekende magische single player first-person shooter is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.

Jak, die machteloos en arm is opgegroeid, is een zogenaamde Unforeseen: iemand die op latere leeftijd onverwacht magische gaven krijgt.

Met zijn aanleg wordt Jak ingelijfd door General Kirkan in de zogeheten Order of the Immortals en raakt hij met tegenzin verwikkeld in de eindeloze strijd van de mensheid om magie onder controle te krijgen. Met machtige tovenaars en legioenen soldaten aan beide zijden van de Everwar moeten Jak en zijn eliteorde van battlemages de mysteries van het bewogen verleden van Aveum blootleggen, mits ze de wereld nog een toekomst willen geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: