fbpx

Horizon Forbidden West: Burning Shores launch trailer

Binnenkort kunnen we aan de slag met de eerste expansion voor het geweldige Horizon Forbidden West, getiteld Burning Shores. Hoog tijd dus voor een launch trailer.

Horizon Forbidden West: Burning Shores verschijnt op 19 april. In deze uitbreiding achtervolgt Aloy een sinistere dreiging in de ongetemde wildernis van Los Angeles, nu een verraderlijke vulkanische archipel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: