fbpx

Supercube AI Karting verlengt verblijf in Flanders Expo

Supercube AI Karting, of karten als Mario in real life, is razend populair. En dat heeft zo zijn positieve gevolgen voor zowel de organisatie als fans die eens willen gaan Mario-karten.

Supercube is een unieke AI-gestuurde kartingervaring waarbij deelnemers tegen elkaar racen op verschillende parcours  Dankzij geavanceerde technologie en realistische graphics biedt Supercube een meeslepende en onvergetelijke ervaring die je echt het gevoel geeft dat je deel uitmaakt van de game.

Met de release van de langverwachte Super Mario Bros-film is de Supercube-ervaring bovendien nog meer gehypet. De vele bezoekers  Supercube zien als snel de link met de film en de verschillende Mario Kart games, en zijn dan ook heel erg enthousiast wanneer ze het gevoel kunnen ervaren echt in de game te zitten. En dat allemaal in real life!

Het goede nieuws is dus dat je tot 21 mei van deze unieke ervaring kan proeven in Flanders Expo in Gent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: