fbpx

Kijk mee achter de schermen van The Texas Chain Saw Massacre

Gun Interactive, de studio, achter de asymmetrische horrorbewerking van The Texas Chain Saw Massacre, neemt ons mee achter de schermen van hun bloederig project.

In deze video vertellen, en tonen ze ons, hoe ze creatief te werk gaan, en de voordelen en uitdagingen die komen kijken bij het maken van een videogame gebaseerd op een van de meest iconische horrorfranchises aller tijden.

Met interviews met acht verschillende teamleden van zowel Gun Interactive als co-ontwikkelaar Sumo Nottingham, illustreert de video de leidende filosofieën die het ontwerp en de ontwikkeling van The Texas Chain Saw Massacre bepaalden, terwijl belangrijke leden van beide teams hun persoonlijke banden met de serie en hun individuele bijdragen aan de game delen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: