fbpx

Company of Heroes 3 komt naar consoles op 30 mei

Company of Heroes 3

Ik vind persoonlijk dat RTS games thuishoren op pc, maar kijk de beste RTS van het moment komt op 30 mei toch naar consoles. Ideaal voor consolegamers om kennis te maken met deze steengoede titel in het genre.

Voor de allereerste keer brengt Relic Entertainment zijn populaire Company of Heroes-franchise naar consolespelers.

Zij kunnen rekenen op een aangepaste UI, volledige controllerondersteuning en speciale functies verwachten waarmee ze in hun eigen tempo kunnen spelen. Bovendien is de gebruikersinterface aangepast voor gamepads om een leuke en meeslepende ervaring voor iedereen te garanderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: