fbpx

Check hier de eerste bewegende beelden voor The Witcher: Season 3

Binnenkort, deze zomer dus, ontdekken we hoe de avonturen van Geralt of Rivia verder verlopen in het derde seizoen van The Witcher op Netflix.

Vandaag serveert Netflix ons alvast een eerste teaser om ons warm te maken voor dat derde seizoen.

Ik heb trouwens een Wild Hunt gevoel bij het bekijken van de teaser. Jullie ook?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: