fbpx

Nieuwe gameplay trailer voor Company of Heroes 3 Console Edition

Company of Heroes 3

De beste WOII-RTS game op pc komt binnenkort naar consoles. En ja, dan heb ik het over Company of Heroes 3.

Relic Entertainment en SEGA onthullen een gloednieuwe trailer voor Company of Heroes 3 Console Edition, waarin de belangrijkste functies van de game worden getoond.

De trailer geeft een overzicht van de belangrijkste functies van Company of Heroes 3, zoals Full Tactical Pause, een bijzonder effectief hulpmiddel voor consolespelers. Met Full Tactical Pause kunnen ze de actie pauzeren, de situatie lezen, hun commando’s in een wachtrij plaatsen en verwoestende precisiespelen uitvoeren.

Consolespelers zullen ook genieten van de verandering van tempo in de Dynamische Campagne in Italië, waar de turn-based gameplay spelers in staat stelt hun tijd te nemen, hun zetten te plannen en hun weg naar de overwinning te smeden.

Company of Heroes 3 Console Edition komt op 30 mei naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: