fbpx

Het duurt meer dan 150 uur om level 100 te bereiken in Diablo IV

Diablo 4

Als je van plan bent om helemaal tot het uiterste te gaan in Diablo IV, lees sowieso level 100 bereiken, dan kan je daar maar beter je tijd voor nemen. Wat zeg ik? Heel veel tijd…

Volgens Associate Game Director Joseph Piepiora zal het bereiken van level 100 in Diablo IV meer dan 150 uur duren voor de gemiddelde speler.

Twee weken geleden verklaarden leden van Team 3 in een interview met PC Gamer dat het aantal gespeelde uren om het maximale level in Diablo IV te bereiken ongeveer 80 of meer zou moeten bedragen.

In december was Wowhead aanwezig bij een groepsinterview waar diezelfde Piepiora zei dat spelers ongeveer 150 tot 180 uur nodig zullen hebben om level 100 te bereiken, een getal dat veel meer overeenkomt met wat hij in zijn meest recente tweet had bevestigd.

Tijdens dit interview bevestigde Blizzard ook dat het voltooien van de campagne tussen de 35 en 45 uur zal duren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: