fbpx

Stranded: Alien Dawn verschijnt vandaag op pc en consoles

Stranded Alien Dawn

Stranded: Alien Dawn, dat zich laat omschrijven als een aangrijpende nieuwe simulatie, is vanaf vandaag beschikbaar op pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers ontvangen ook een grote day-one update op alle platforms, die een uitdagende nieuwe Military Outpost scenario bevat.

Spelers die het spel vóór 9 mei 2023 kopen, kunnen hun bases nog verder uitbreiden met een exclusief Emergency Landing Pod-model en een nieuw houten plankenbouwmateriaal als onderdeel van een Early Adopter-startbonus die op alle platforms beschikbaar is.

Stranded: Alien Dawn nodigt ons uit om een aarde-achtige planeet te verkennen, gevuld met buitenaardse bedreigingen. Door het verhaal van de overlevenden te vertellen, kan elke beslissing van de speler het lot van de kleine, gestrande groep bepalen. Terwijl ze zich aanpassen aan hun ongekende omstandigheden, moeten de overlevenden zich verdedigen tegen aanvallen van buitenaardse wilde dieren, worstelen met ongewone ziekten en zich beschermen tegen extreme weersomstandigheden om precies dat te doen: overleven.

In het spel vormen de overlevenden het hart van het verhaal, elk met zijn unieke vaardigheden, eigenschappen en geschiedenis. Spelers moeten ervoor zorgen dat hun overlevenden kunnen samenwerken als ze tot het uiterste worden gedreven, en niet alleen in hun basisbehoeften voorzien, maar ook mogelijkheden voor ontspanning en vermaak bieden voor optimaal geluk en productiviteit.

Terwijl de overlevenden werken aan de transformatie van hun crashplaats in een bloeiende basis, moeten ze hun weg van een eenvoudige schuilplaats naar een high-tech fort met geautomatiseerde verdediging redden en bewerken. Of ze nu neerstorten in de weelderige bergen van Sobrius of de droge ravijnen van Desertum, elk gebied biedt een scala aan levendige flora en fauna, samen met natuurlijke hulpbronnen die kunnen worden onderzocht en benut om ervoor te zorgen dat de groep kan floreren in hun meedogenloze nieuwe omgeving.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: