fbpx

Launch trailer voor het bijzondere Strayed Lights

Er zijn zo van die games die ik bijna zou durven omschrijven als een vorm van kunst. Ik denk dan aan Flow, Journey, ABZU en zo kan ik (en ook jij) er nog wel wat bedenken. Volgens mij hoort Strayed Lights ook thuis in dit rijtje.

Strayed Lights is een sfeervol actie-avontuur met vloeiende gevechten en een ingewikkelde wereld vol mysterie. Je bent een groeiend licht dat op zoek is naar transcendentie. Verken een land van buitenaardse ruïnes en gloeiende bomen, waar entiteiten van flikkerende lichten en lichtgevende schaduwen wonen.

De game is nu beschikbaar op PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X en Xbox Series S en Microsoft Windows.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: