fbpx

Fysieke exemplaren Star Wars Jedi: Survivor vereisen digitale download

Star Wars Jedi: Survivor

Het ziet er naar uit dat fysieke exemplaren van Star Wars Jedi: Survivor een digitale download nodig hebben. Spelers die het fysieke spel hebben gezien merkten op dat de doosjes een sticker aan de voorkant hebben met de tekst “download vereist”.

EA liet vorige weten wat de minimale en aanbevolen pc-specificaties voor Star Wars Jedi: Survivor zijn, daarin staat dat Jedi Survivor 155 GB aan schijfruimte op pc vereist en rond de 140 GB aan schijfruimte op Xbox Series X en PlayStation 5.

EA heeft hier zelf nog geen officieel antwoord op gegeven dus we weten niet hoe groot die download is en waarvoor het nodig zou zijn. Sommige fans zijn ontevreden over het feit dat ze een download nodig hebben om de game te kunnen spelen. Voor sommigen is de aankoop van een fysieke editie bedoeld om de game altijd te kunnen blijven spelen. Als een download vereist is, blijven spelers echter afhankelijk van hoe lang de uitgever deze download blijft aanbieden.

Star Wars Jedi: Survivor verschijnt komende vrijdag op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: