fbpx

Star Wars Jedi: Survivor weegt 148 GB op PlayStation 5

Star Wars Jedi Survivor

Als er één game is waar ik de komende weken naar uitkijk, is het zonder enige twijfel Star Wars Jedi: Survivor.

Eerder raakte al bekend dat je om de pc-versie van Star Wars Jedi: Survivor te spelen zo’n 155 GB aan vrije ruimte moest voorzien. Nu zijn ook de gewichten van de consoleversies gelekt via het Twitter-account Game Size.

Zoals we al konden afleiden van de grootte van de pc-versie worden ook de consoleversies monsterlijk groot, met uitzondering van de versie voor Xbox Series S. Deze weegt slechts zo’n 44 GB.

De versie voor Xbox Series X wordt meer dan drie keer zo zwaar met 139 GB, maar de hoofdvogel wordt afgeschoten door de PlayStation 5-versie met 148 GB!

Begin dus maar al plaats te maken op je harde schijf. Je hebt nog tot 28 april, want dan vindt de lancering plaats van Star Wars Jedi: Survivor.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: