fbpx

Naughty Dog kondigt The First of Us aan, een prequel op The Last of Us!

The First of Us

Met The Last of Us 1 en 2 op console en pc, en daarbij nog eens de gelijknamige HBO-serie hebben Sony en Naughty Dog goud in huis. En aangezien de serie razend populair is, en de remake nu ook uit is op pc en PlayStation 5, hebben heel wat gamers zin om de games te (her)spelen. En dat bracht Neil Druckman en de zijnen blijkbaar op een idee topidee.

Waar iedereen uitkeek naar een aankondiging van The Last of Us 3, kondigt Naughty Dog totaal onverwacht The First of Us aan, een prequel op The Last of Us.

In The First of Us maken we kennis met een jongere Joel die voor de dodelijke schimmelinfectie toesloeg bij de Special Forces zat. Daarnaast ontdekken we ook hoe de uitbraak tot stand kwam én wat zijn voorgeschiedenis met Tess was.

Op deze manier zegt Naughty Dog nog meer diepgang toe te voegen aan de reeks, nieuwe paden in het The Last of Us-universum te bewandelen en ons nog meer betrokken te doen voelen bij de reeks en de personages.

Uit de serie hebben we immers geleerd dat Joel niet altijd de goede ziel was die hij vandaag beweert te zijn. Met andere woorden meer dan genoeg stof voor een nieuwe verhaallijn.

Naughty Dog gaf meteen ook het eerst artwork vrij, samen met de packshot van de game. We zijn alvast benieuwd naar de eerste gameplay beelden en hopen snel nieuwe info te mogen ontvangen, inclusief een releasedatum!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Naughty Dog kondigt The First of Us aan, een prequel op The Last of Us!

  1. a lol een goei zeker dat ge alle vette letters alleen lees

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: