fbpx

Tactische shooter World War 3-update Operation Sunstorm nu beschikbaar

Deze shooter was mij totaal onbekend, maar soms moet een mens eens verder kijken dan zijn neus lang is. In dit geval dus de tactische first-person shooter World War 3 waarvoor nu een update beschikbaar is, uitgebracht als gratis download op pc.

De Season Two update speelt zich af in, en is geïnspireerd op Tokyo. De update voegt een heleboel nieuwe content toe, waaronder twee extra maps, nieuwe wapens, uitrusting, strikes, en FUBAR, een geheel nieuwe 20v20 spelmodus.

Naast deze en de nieuwe battle pass heeft The Farm 51 een nieuwe gameplay overview trailer uitgebracht waarin de nadruk wordt gelegd op alle gevechten die de spelers te wachten staan in het hart van Japan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: