fbpx

Dit was FACTS Spring Edition 2023 met 32.328 fans

FACTS Spring Edition 2023 Viking Kid

Dit weekend bereikte FACTS twee onvoorstelbare mijlpalen: een 30e verjaardag én een 700.000e bezoeker. Sinds de eerste bijeenkomst in een klein Gents café in 1993 ging het de jaren nadien crescendo dankzij de viering van popcultuur die ook vandaag nog altijd massa’s geeks naar Gent trekt.

FACTS vierde dan wel zijn verjaardag, maar deelde zelf de cadeautjes uit. De organisatie verraste de 700.000ste bezoeker op zondag 2 april, waarna die stevig werd gefeliciteerd en overstelpt met een berg goodies en merchandise. De gelukkige? De 15 jarige Sanne Van de Vyver uit Brakel die samen met het hele gezin verkleed naar Gent kwam als in Na’vi uit Avatar.

In totaal zakten er maar liefst 32.328 fans af naar FACTS in Flanders Expo in Gent. Daar konden ze zich opnieuw vergapen aan een groot aantal winkeltjes en activiteiten. Uiteraard kwam een groot deel van hen opnieuw verkleedt naar de beursvloer en daarvan vind je hieronder een mooie selectie van terug.

De volgende editie van FACTS vindt plaats op 21 en 22 oktober 2023, opnieuw in Flanders Expo Gent.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: