fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 13 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ook dit weekend ga ik lekker doorspelen met Hogwarts Legacy. Ik had nooit gedacht dat deze titel me zo in de ban zou kunnen houden. Al moet ik er ook aan toevoegen dat ik na het spelen van de demo van Resident Evil 4 Remake toch zwaar zin heb om deze ook nog eens te herspelen in volle glorie, inclusief alle bloederige toeters en bellen.

Qua series heb ik een absolute supertip voor jullie: The Night Agent op Netflix! Wat een verdomd spannende reeks is me dat zeg! Check it out! NOW!


MrRolfson

Dit weekend staat in het teken van geeks en de koers. Zaterdag trek ik nog eens naar Flanders Expo in Gent om dertig jaar FACTS te vieren. Het zal er sowieso weer ontzettend druk worden, maar toch vind ik het altijd wel plezant om daar even rond te struinen terwijl ik angstvallig mijn portemonnee in mijn zak probeer te houden.

Zondag is het een wielerhoogdag, want de Ronde van Vlaanderen wordt dan weer verreden. Jammer genoeg passeert het peloton niet meer langs mijn deur hier in Burcht, maar dat is dan wél het ideale excuus om de ganse dag in de zetel te blijven hangen.


auron_sagara

Mijn tweede deelname aan de bèta van Diablo IV heeft wederom zijn sporen nagelaten. De zogenaamde griep bleek corona te zijn, dus mijn tweede bezoek aan deze duivelse game, heeft me lichamelijk geen deugd gedaan. Hopelijk overleef ik de review in juni.

Voor de tweede keer ben ik dus in een gevecht verzeild geraakt met die verdomde Corona. Ideaal moment dus om aan de serie van The Last of Us te beginnen, samen met vrouwlief natuurlijk, want die heeft het ook zitten. Naast dat ben ik voor onze sexy website bezig met de review van The Last of Us: Part 1 op PC, en dat loopt tot hiertoe zeer stroef, door de vele foutmeldingen. Binnen enkele dagen mogen jullie alvast mijn schimmel vrije mening lezen.

WrestleMania 39 staat ook op de planning, en dat is voor alle worstel-fanaten wederom het sportevenement van het jaar. Hopelijk deze keer echt een einde van The Bloodline


RoMa

Resident Evil 4 Remake is al even uit maar ik heb nog zoveel plezier ermee dat ik twijfel om meteen een tweede playthrough te beginnen. Wat een topspel blijft het toch.

Ik moet dus ook op zoek naar een nieuwe single player om me in te verdiepen. Wie weet is het tijd om eindelijk eens A Plague Tale: Requiem te proberen.

Qua multiplayer heb ik, na 475 uren op de teller, éindelijk eens de nieuwe season pass gekocht van Rocket League. Extra auto’s, goal explosions, muziek en anderen. Het mag al eens na bijna 20 dagen gametime.


Jim

Na een geweldige tijd in de beta van Diablo IV is het tijd om aan een gekend en terugkerend probleem van mezelf en veel gamers te werken, de backlog.

Hogwarts Legacy zal kost wat kost geplatinumd worden! Ik ben bijna klaar met het hoofdverhaal en heb al een waslijst aan zijmissies afgewerkt. Daarnaast gaat het vrijspelen van objectives op de map vrij goed en tegen een aangenaam tempo.

Om de afwisseling er wat in te houden ga ik na lange afwezigheid nog eens Modern Warfare 2 opstarten om terug wat camos te grinden. Al een paar weekends op rij ben ik terug verknocht geraakt aan die andere shooter, Fortnite.

Zondag houden we vrij voor huishoudelijke taken en hopelijk schijnt het zonnetje want het is buiten te doen. Onkruid uitdoen, het terras met bleekwater schuren en daarna als beloning met een fris pintje de voetbal opzetten. Wat moet een mens meer hebben op zondag?


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: