fbpx

Summer Game Fest gaat wél door: live show met Geoff Keighley op 8 juni

Summer Game Fest 2023

De een z’n dood, is de ander z’n brood. Het spreekwoord kan niet mee van toepassing zijn op de E3 en Summer Game Fest.

Donderdag avond werd het onvermijdelijke bevestigd: E3 2023 is geannuleerd! Het vermoedelijke einde van een icoon uit de gaming geschiedenis.

Maar er staat al een nieuwe kandidaat klaar om het gemis op te vangen. De laatste jaren wordt Summer Game Fest, dat georganiseerd wordt door journalist Geoff Keighley, groter en groter.

Ook dit jaar vindt er een nieuwe editie plaats en de organisatie vond nu het juiste moment om iedereen in de games industrie een herinnering te sturen dat Summer Game Fest 2023 gewoon door gaat. Nog geen 24 uur na het annuleren van de E3.

De live show vindt op 8 juni om 21u00 Belgische tijd plaats in het YouTube Theater in Los Angeles en er wordt gehint naar heel wat exclusieve trailers en aankondigingen.

We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: