fbpx

Netflixserie The Night Agent krijgt een tweede seizoen

De beste serie op dit moment op Netflix is het spannende The Night Agent! En ik kan het weten want ik heb de serie in één ruk uitgekeken. En er is goed nieuws voor mezelf en al de fans van de reeks.

Netflix heeft namelijk bevestigd dat er een tweede seizoen komt. En dat is enerzijds een tikkeltje verrassend.

The Night Agent werd aangekondigd als limited series én is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matthew Quirk, dat ook nooit een vervolg gekregen heeft. Maar vanwege het immense succes besloot de streamingdienst dus om toch een tweede seizoen officieel aan te kondigen.

Iets waar ik alvast heel blij om ben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: