fbpx

Insurgency: Sandstorm’s laatste grote content update van Year 2 is nu uit

New World Interactive en Focus Entertainment vieren de vierde verjaardag van Insurgency: Sandstorm met een nieuwe update, namelijk Update 1.14. Daarmee is Operation: Accolade de vierde en laatste grote content update in de Year 2 Pass.

Operation: Accolade voegt een nieuwe map, nieuwe wapens en nieuwe cosmetics toe als gratis update voor het spel.

Premium DLC-cosmetics zijn nu beschikbaar voor degenen die een Year 2 Pass, Gold Edition of afzonderlijk als betaalde content hebben gekocht.

Neem de wapens op en bereid je voor om te vechten onder de gloed van het gouden uur in Last Light, een nieuwe map die is aangepast aan de fan-favoriete inzending voor Insurgency: Sandstorm.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: