fbpx

Microsoft kondigt Xbox Series X-bundel met Diablo 4 aan

Heb je nog geen Xbox Series X in huis? En ben je tegelijkertijd ook fan van Diablo 4? Heb dan nog even geduld. Binnenkort sla je twee vliegen in één klap.

Microsoft heeft immers een Xbox Series X-bundel aangekondigd met Diablo 4. Klinkt wel vetjes, alleen is het jammer dat de Xbox zelf geen speciaal Diablo 4 design meekreeg.

Wat je dan wel krijgt voor de prijs van 559,99 euro? Uiteraard een Xbox Series X-console, een digitale versie van Diablo 4, inclusief de pre-order bonussen, waaronder de Light-Bearer-mount met Caparison of Faith-armor.

De bundel is beschikbaar vanaf 6 juni, de dag van release van Diablo 4.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: