fbpx

Bikkelharde actie in oorlogsfilm The Covenant

Fans van de betere oorlogsfilm, en regiseur Guy Ritchie in het bijzonder, die moeten zeker diens nieuwe oorlogsfilm The Covenant in de gaten houden.

The Covenant volgt sergeant John Kinley tijdens zijn laatste dienstreis in Afghanistan. Tijdens de dienst staat John in nauw contact met een lokale tolk genaamd Ahmed. Wanneer de eenheid in een hinderlaag loopt, zijn John en Ahmed de enige overlevenden. Ahmed moet zijn leven riskeren om een zwaargewonde John in veiligheid te brengen over kilometers slopend terrein.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: