fbpx

CD PROJEKT RED zal in juni meer nieuws delen over Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Het is alweer enige tijd stil rond de verhaaluitbreiding van Cyberpunk 2077 genaamd Phantom Liberty. Daar komt binnenkort gelukkig verandering in. Time to get excited, chooms!

Via Twitter heeft ontwikkelaar CD PROJEKT RED aangekondigd dat ze in juni meer informatie zullen delen over Phantom Liberty. Wat deze informatie allemaal zal inhouden, wordt niet verteld. Ik verwacht dat we op zijn minst de eerste gameplaybeelden te zien zullen krijgen en een eventuele releasedatum. Deze staat nog steeds gepland voor 2023 dus ik gok dat deze in het najaar zal verschijnen.

Phantom Liberty is een spy-thriller uitbreiding voor Cyberpunk 2077 dat zich in een geheel nieuw district van Night City zal afspelen. In deze DLC zal de veelgeprezen acteur Idris Elba de hoofdrol spelen als Solomon Reed, een FIA Agent voor de New United States of America. Tevens zal Johnny Silverhand (gespeeld door Keanu Reeves) zijn terugkeer maken naast een nieuwe cast van personages.

Eerder bevestigde CD Projekt Red al dat Phantom Liberty de enige DLC zal zijn die voor Cyberpunk 2077 zal uitgebracht worden. Na de release van Phantom Liberty zal de studio beginnen aan de ontwikkeling van de volgende Cyberpunk 2077-game, dat momenteel gekend is als Project Orion.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: