Idris Elba maakt zijn opwachting in Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Idris Elba Solomon Reed

Na Keanu Reeves heeft ontwikkelaar CD Projekt Red een andere fantastische Hollywoodacteur weten te strikken voor de aankomende DLC Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.

Tijdens de Game Awards kregen we namelijk een nieuwe trailer te zien van deze nieuwe uitbreiding en daarin zagen we niemand minder dan Idris Elba als Solomon Reed, een FIA-agent van de NUSA.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty heeft nog geen exacte releasedatum te pakken, maar moet in de loop van 2023 verschijnen op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De PS4 en Xbox One krijgen deze uitbreiding dus niet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.