Nieuwe Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer geeft een blik achter de schermen

Zes maanden geleden kregen we een eerste blik op Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, de aankomende actie-avonturenfilm gebaseerd op misschien wel het beroemdste tabletop rollenspel ter wereld. Het is een soort cinematografische reboot voor D&D.

Tijdens de CCXP-conventie in Brazilië kregen fans een kijkje achter de schermen van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves met een nieuwe trailer die ook het praktische effectenteam van de film aan het werk liet zien. Hoewel de trailer vol zit met computer gegenereerde magie en monsters, blijken er ook verrassend veel praktische wezens in de film te zitten.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zal vanaf 31 maart 2023 in de bioscoop te zien zijn.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.