The Last of Us: Part 1 krijgt pc-versie

The Last of Us Part 1

De remake van de eerste The Last of Us verscheen in september van dit jaar op de PlayStation 5 en kreeg van HighLord_Wolnir een perfecte 10 in zijn review.

Bij de aankondiging van deze game wisten Sony en ontwikkelaar Naughty Dog meteen te vertellen dat er een pc-versie aan zou komen. Gisteren tijdens The Game Awards kregen we dan eindelijk de effectieve releasedatum te zien.

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 verschijnt op 3 maart 2023, dus da’s nog een kleine drie maanden geduld hebben.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.