Star Wars Jedi: Survivor krijgt eerste trailer én release datum

Star Wars Jedi: Survivor

Een game waar ik in 2023 reikhalzend naar uitkijk is zonder enige twijfel Star Wars Jedi: Survivor.

Tijdens The Game Awards kregen we de eerste gameplay voorgeschoteld van de opvolger van Star Wars Jedi: Fallen Order. In deze trailer van zo’n twee minuten is het vooral een blij weerzien met Cal Kestis die er een pak volwassener uitziet. Ook BD-1 is uiteraard opnieuw van de partij.

Als kers op de taart kregen we de releasedatum van de game te zien. Op 17 maart 2023 verschijnt de game voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.